Breed gamma aan bouw- en meubelbeslag

IJzerwaren Penneman is een gekende speciaalzaak met een breed gamma aan bouw- en meubelbeslag in Sint-Niklaas. Dit gaat van scharnieren, trekkers, sloten, TV-schijven, schuifgeleiders, computertoppen, profielen voor ramen en deuren, deurkrukken in alle stijlen, nagels, schroeven, bouten en moeren tot zelfs lijm- en onderhoudsproducten.

Lijmen, afdichten en monteren

IJzerwaren Penneman verkoopt professionele lijm- en afdichtingsproducten op basis van MS-polymeren. Met deze producten is het mogelijk om alle bouwmaterialen te verlijmen alsook een vlekvrije verlijming van natuursteen behoort tot de opties. Door de unieke eigenschappen van onze lijmproducten tasten deze geen ondergronden of oppervlakken aan.

Mens- en milieuvriendelijke reinigingsproducten

Naast bouw- en meubelbeslag vindt u in onze speciaalzaak heel wat mens- en milieuvriendelijke allesreinigers die geschikt zijn voor het onderhoud van dagdagelijkse voorwerpen in het huishouden, maar ook voor sterk vervuilde oppervlakken en professionele toepassingen. Op zoek naar een speciaal reinigingsproduct? Het team van IJzerwaren Penneman in Sint-Niklaas helpt u graag verder. Neem even contact op of kom langs in onze zaak.