Gereedschap en materiaal voor tuinen

Een omheining voor uw tuin of andere gereedschappen? In onze speciaalzaak vindt u tal van items voor tuinen in Sint-Niklaas en ruime omstreken. Lees op deze pagina meer over onze producten voor tuinen of neem even contact met ons op voor concreet advies op maat van uw wensen. IJzerwaren Penneman staat u graag te woord.

Bekafor®: "avant garde" in afrastering

Wilt u een stevige afrastering om uw eigendom te beveiligen? Kies dan Bekafor®, dat gemaakt is uit verzinkte en geplastificeerde staaldraad. Wilt u een afrastering die onopvallend de schoonheid van uw tuin accentueert? Kies dan ook voor Bekafor®. Wilt u een eenvoudig te plaatsen afrastering? Vóór u het beseft hebt u dit revolutionaire systeem geplaatst: gewoon de draadpanelen met beugels aan de palen vastklikken en klaar is kees. Geeft u Bekafor® maar gerust de belangrijkste bijrol in het leven van uw tuin.

Pantanet PROTECT

Superieure kwaliteit en steun voor klimplanten.

Niemand kan erom heen: de vierkante Pantanetmazen sieren uw tuin op een superieure manier.

Dit gaas kan bovendien best tegen een stootje, en zeker tegen het gewicht van een klimplant in conditie.

Rasteringgrootte: 5 cm x 5 cm

Bekafor® installeren: makkelijker bestaat niet!

Bekafor® dé "avant-garde"-oplossing voor uw bescherming

Bekafor is gemakkelijk te plaatsen. Het afrasteringssysteem bestaat uit panelen, palen, beugels, voetstukken voor de palen, muurbevestigingen, enkele en dubbele poorten... een volledige oplossing om uw tuin veilig en decoratief af te sluiten. Bestaat in groen (RAL 6005) en wit (RAL 9010).

Gemakkelijk te installeren.

De panelen worden liggend aan de palen vastgemaakt met beugels. Ze worden deel per deel geplaatst in beton.

Alle hoeken zijn mogelijk.

Door het gebruik van een speciale hoekklem kunt u alle hoeken vormen.

Pantanet FAMILY

Gegarandeerde zekerheid

Met zijn klassieke design is Family de meest verkochte Pantanet-telg. Wilt u uw gezin beschermen, dan kiest u voor Pantanet Family.

Rasteringgrootte: 10 cm x 5 cm

Pantanet GARDEN

Simpel en goed

Deze eenvoudige afsluiting bewijst uitstekende dienst. U kunt er bijvoorbeeld een apart bloemperkje mee afsluiten.

Rasteringgrootte: 10 cm x 6,3 cm

Pantanet LIGHT

Een tijdelijke oplossing.

Weet u nog niet goed wat u met een stukje tuin zal aanvangen, dan plaatst u maar tijdelijk een budgetvriendelijk rolletje Pantanet Light.

Rasteringgrootte: 10 cm x 7,5 cm

Plasitor®: flexibel en veelzijdig afrasteren

Plasitor® buigt zich soepel naar alle glooiingen van uw terrein. En toch kan het tegen een stootje. Plasitor® is bijzonder geschikt voor klimplanten.

Fortinet®-poort

Deze residentiële poort sluit perfect aan op uw Plasitorafsluitingen en op alle andere Bekaertafsluitingen.

De Arcoflor-kits

Arcoflor-boog 60 x 130 Dit is de smallere variant van Arcoflor, die een ideale overgang tussen twee tuinpartijen of een romantische toegang tot de voordeur vormt. Onder het gewicht van een volwassen klimplant - probeert u hem gerust eens uit als rozenboog - geeft hij geen krimp. Een handige montage zoals bij Acroflor-boog 100 x 200

Arcoflor-prieel

Wat is zaliger dan uw vrienden een drankje aan te bieden onder een prieel? Dankzij Acroflor maakt u dit droombeeld waar, zonder dat u er dagen moet voor knutselen. Stevige gaaspanelen, begroeid met klimplanten, beschutten u achteraan, bovenaan, opzij tegen wind en zon. Wedden dat ook uw favoriete siëstaplekje wordt? Een handige montage zoals bij Arcoflor-boog 100 x 200

Arcoflor-poort

Het kan nog intiemer, want de kleine Acroflor-boog kan u met een gezellig houten poortje afsluiten. Gedeeltelijk dan wel, want bovenaan geeft u iets van uw tuin prijs in de vorm van een mooie open cirkel. Een gedroomde toegang tot het tuinpad of de moestuin.